Gravid fotograf

Gravid fotografering udenfor:

Der er noget magisk ved, en fotografering i naturen. Her  udformes den naturlige skønhed ved den gravide kvinde, der er klar til at blive mor, og skabe en perfekt kombination af naturen og den kvindelige figur.

I naturen, har vi masser af muligheder for, at give dine mavebilleder præcis den følelse i billederne du søger. Dette kunne være standen, hvor der er mulighed for vind i håret, og fødderne i vandkanten, eller skoven hvor vi har de bare træstammer eller de flotte grønne farver. Lokationen er skal passe til dig!

 

Gravid fotografering i hjemmet:

Når man som fotograf har en gravidefotografering i dens gravids hjem, er den gravide mere komfortabel og afslappet, og derved en fantastisk god grund til at have en gravid session i dit hjem. Men uanset hvor fotografering foregår, er det mit ansvar som professionel fotograf, at du har det godt er tryg ved fotograferingen.

En anden fantastisk grund, til at holde gravidfotograferingen i den gravids hjem, er at din dagligdag kan indgå i billederne. Det kan være en bestemt hyggekrog i hjemmet, hvor du bruger meget tid, eller at du har et ønske om, at det store æbletræ i haven skal danne ramme om dit billede.

 

Glem ikke søskende, manden eller hunden:

Hvis den kommende nyfødte har søskende, og de har mulighed for at være med under en del af fotograferingen, vil give hele gravid billedserien en dejlig variation, og skabe nogle kærlige familie billeder.

Din mand/kæreste/partner er også meget velkommen under fotograferingen, så billederne bliver en blanding af den gravide selv, og hvor kærligheden imellem mor og far skinner igennem.

Sidst men ikke mindst er hunde og andre kæledyr en del af familien, og disse kan være med til at skave en sjov og kærlig vinkel på gravid billederne.

 

Guiding på posering:

Da det ikke er hver dag man er gravid og står foran et kamera, forventer jeg ikke, at du ved hvordan du skal poserer foran et kamera. Jeg guider dig igennem poseringer, som passer til din krop, og afhængigt af hvordan lyset rammer dig og din mave.

 

Praktisk info:

I timerne inden fotograferingen skal du have løstsiddende tøj på, for at minimere mærkerne på kroppen. Du skal have forskelligt tøj klar, og det er alt fra undertøj, kjoler der sidder tæt om maven, gennemsigtig natkjole eller en skjorte der kan stå åbent.

Du kommer til at skifte tøj, en del gange under fotograferingen, for at give billederne forskellige udtryk.