Fotograf siden 2007

Om Fotograf Stine Bro 

  • Om mig som fotograf Aalborg, så har siden 2007 arbejdet som fotograf indenfor det private og erhverv på fuld tid. Jeg startede ud som børnefotograf, og har senere koblet mange flere ting på, men hvor jeg stadig beholder spontaniteten og det personlige i billederne. Det er vigtigt for mig, at fotograferingen foregår under afslappede forhold så børn og voksne kan være sig selv.
  • Du bestemmer om fotograferingen, skal foregå i mit fotostudie på Fyrrebakken 10a, 9000 Aalborg i Hasseris, eller om vi skal mødes på en lokation. Dette kunne fx være hjemme hos Jer, Lundby Krat, Store Øksø, Rebild Bakker, natur legepladser, Møllerparken. Eller et sted, der har en bestemt betydning for Jer. Jeg køre i hele Aalborg, Nørresundby, Aabybro, Støvring, Aarhus, Nordjylland, Jylland og Østjylland.

Stine Bro

Stine Bro

Fotografen Stine Bro

Mød Stine (fotografen)

I disse YouTube videoer kan du få et lille indblik i hvem Stine Bro er, som fotograf og hvad hendes fotografiske filosofi er. Stine har arbejdet med fotografiet igennem mange år og hendes passion for at lave billeder er ikke blevet mindre med årene. Klik på videoerne herunder og hør mere fra fotograf Stine Bro.

 

Find os her

Gratis parkering

Hvem?

Hvis du søger en portræt fotograf i Aalborg, der kan skabe smukke, autentiske og meningsfulde billeder, er fotograf Stine Bro det oplagte valg. Med en passion for at fortælle historier gennem sine billeder og en evne til at fange de dyrebare øjeblikke i livet, er hun den ideelle fotograf til at forevige dine særlige øjeblikke. Tjek min portfolio for at se, hvordan vi sammen kan bringe din vision til live med kunsten at fotografere. Kontakt mig og hør mere om mit koncept for kreativ fotograf i Ålborg og resten af Nordjylland.

Kontakt

Stine Bro
Fyrrebakken 10a, Hasseris
9000 Aalborg
CVR-Nr: 37910066
fotografstinebro@gmail.com