Portrætfoto

Portræt fotografering på en lokation:

Står du og mangler et portræt foto af dig til din hjemmeside, blog, CV, Linked In, dating profil eller andet, så er det vigtigt, at du vælger en professionel fotograf, der kan guide dig og give dig et personligt look. Mit moto er lidt, at ønsker du at fremstå seriøs i en jobansøgning, må du også vælge et portræt foto, der også udstråler seriøsitet.

Vi finder sammen, en lokation, som passer til dine behov og ønsker, for dine profil billeder. Dette kan fx være noget råt, som havnen i Aalborg, en parkeringskælder eller andet. Det kan også være, at du ønsker det grønne, og skoven som look.

Her kan du se et eksempel på personlige portræt billeder i naturen: HER

Portræt fotografering i studiet:

I mit foto studie i Aalborg, har jeg masser af forskellige baggrunde, og muligheder, så du ikke kun får en hvid baggrund, eller det samme look. Det er i studiet også nemt, at skifte tøj undervejs, så du ikke har det samme tøj/udtryk på alle billeder, og derved, ikke ses, at alle billeder er fotograferet samme dag.

Her kan du se et eksempel på fotografering i studiet: HER

Gode råd til din portrætfotografering:

Hav altid gerne et par ekstra sæt tøj med, så du kan skifte undervejs, og det må meget gerne have forskellige udtryk, og genre. Det er ikke altid, at det man forestiller sig inden, også er det man ender med at vælge, så derfor, jeg altid fotografere mange forskellige portrætter af kunden i løbet af en fotografering.

Er du kvinde, kan jeg råde dig til at have ekstra make up, da lyset tager 50% af make uppen, så du skal ikke være bange for at give den lidt gas 🙂