Om mig

Om mig som fotograf Aalborg

Om mig som fotograf Aalborg, så har siden 2009 arbejdet som fotograf indenfor det private og erhverv på fuld tid. Jeg startede ud som børnefotograf, og har senere koblet mange flere ting på, men hvor jeg stadig beholder spontaniteten og det personlige i billederne. Det er vigtigt for mig, at fotograferingen foregår under afslappede forhold så børn og voksne kan være sig selv.

fotograf Stine Bro

Hvordan foregår en børnefotografering

For mig er det utrolig vigtigt at bevare ægtheden i billederne, uanset om det er børn, familier eller voksne, som er foran mit kamera. Dette gør jeg blandt andet ved selv, at være afslappet og skabe sjove og trygge ramme under fotograferingen.

I videoen herunder, viser jeg, hvordan en børnefotografering kan foregå, og hvor meget leg der indgår. Det er dog også vigtigt, at rammerne udenom at i orden, så altid godt når mor hjælper lidt med at drille eller lege, eller at vi lige kan lokke lidt med fx rosiner eller vingummi.

Bestille tid – Fotograf Aalborg

Du kan bestille tid ved mig her

Du bestemmer om fotograferingen, skal foregå i mit fotostudie på Fyrrebakken 10a, 9000 Aalborg i Hasseris, eller om vi skal mødes på en lokation. Dette kunne fx være hjemme hos Jer, Lundby Krat, Store Øksø, Rebild Bakker, natur legepladser, Møllerparken. Eller et sted, der har en bestemt betydning for Jer. Jeg køre i hele Aalborg, Nørresundby, Aabybro, Støvring, Aarhus, Nordjylland, Jylland og Østjylland.

Se mig i TV2 Østjylland omkring hundefotografering

Jeg har været i Tv2 Østjylland i Aarhus, hvor jeg snakkede om fotografering omkring hunde, og kæledyr generelt. Se mig indlæg omkring hundefotografering HER