Gravid fotograf Aalborg

Gravide mavebilleder i Aalborg

Kreativ og erfaren kvindelig gravid fotograf i Aalborg. Stine Bro har fotograferet kreative mavebilleder i Aalborg og Nordjylland. En gravid mave er noget af det smukkeste der findes. Derfor er en gravid fotografering en fantastisk måde at bevare minderne om denne specielle og unikke tid. For langt de fleste er det bedste tidspunkt få taget gravidbilleder mellem uge 28–34. Så kommer det lidt an på om det er dit første barn eller om du har været gravid før. Kontakt mig og lad os få en snak om gravid billederne.

flotte gravid fotos Aalborg
Søger du en fotograf? | Graviditets fotografering
Gravidfotografering | Århus Silkeborg Randers Østjylland Hammel
Gravid - Se min smukke mave.
Gravid - Se min smukke mave.
gravid fotograf nordjylland
gravid foto
Hvad er et portræt billed?<br />
flot gravid

Kreativ Gravid fotografi

Praktisk info:

I timerne inden  din gravid fotografering skal du have løstsiddende tøj på, for at minimere mærkerne på kroppen. Du skal have forskelligt tøj klar, og det er alt fra undertøj, kjoler der sidder tæt om maven, gennemsigtig natkjole eller en skjorte der kan stå åbent.

Du kommer til at skifte tøj, en del gange under fotograferingen, for at give billederne forskellige udtryk. Dette kan fx være undertøj, en skjorte, en tætsiddende kjole, natkjole, cowboy bukser og en top. Du skal kun vælge tæt du føler dig tilpas i.

best photographer award
OM STINE BRO

Besøg mine gallerier i menuen ovenover for at se eksempler på min portefølje og få inspiration til din næste store begivenhed. Uanset om du søger en børnefotograf, portrætfotograf eller erhvervsfotograf i Aalborg, så er Fotografen i Aalborg v./Stine Bro klar til at imødekomme dine behov med professionalisme og passion.

Læs mere om Stine her

Kontakt mig direkte på:

Så kan vi sammen planlægge din fotosession og aftale, hvordan vi sammen kan fange de øjeblikke, der betyder mest for dig.

“Den gravide mave er noget af det smukkeste i verden. Det er tegn på nyt liv” – Stine

Hvad Siger Kunderne?

Jeg havde fornøjelsen af at få taget portrætbilleder hos Stine Bro, og jeg kan varmt anbefale hende til alle i Aalborg og omegn. Hun formår at skabe en afslappet atmosfære, hvor man virkelig kan føle sig tilpas foran kameraet. Billederne blev helt naturlige, og det var tydeligt at se, at Stine er dygtig til sit håndværk. Hun lyttede til mine ønsker og sørgede for, at resultatet, var noget man bare blev glad for.

– Mia

MØD FOTOGRAFEN

Se Hvordan Vi Arbejder

Gravid foto, fotografering, billeder, baby Aalborg, Nordjylland
smuk gravid fotografi
gravid fotografering
udendørs gravid foto
gravid fotografi
gravid billeder
gravid fotografi
Hvornår er det bedst at få taget Gravidbilleder?<br />
Gravidfoto og mavebilleder - Fotograf Aalborg
Familie-, gravid fotografering - Aalborg
gravid
gravide
Gravid fotografering i Ålborg

Hvis du vil forevige den særlige tid i dit liv, hvor du venter dig, kan graviditetsfotografering være en smuk måde at gøre det på. Dette er en unik chance for at fange essensen af forventning og kærlighed, der præger ventetiden på dit nye familiemedlem. En professionel graviditetsfotosession giver dig ikke kun værdifulde minder, men også kunstneriske billeder, der afspejler din graviditetsrejse. Lad os sammen skabe mindeværdige billeder, der vil glæde dig og dine kære i generationer.

Gravid fotografering udendørs

Der er noget magisk ved, en gravid fotografering i naturen. Her udformes den naturlige skønhed ved den gravide kvinde, der er klar til at blive mor, og skabe en perfekt kombination af naturen og den kvindelige figur.

Som gravid fotograf ved jeg, at der I naturen, er masser af muligheder for, at give dine mavebilleder præcis den følelse i billederne du søger. Dette kunne være standen, hvor der er mulighed for vind i håret, og fødderne i vandkanten, eller skoven hvor vi har de bare træstammer eller de flotte grønne farver. Lokationen er skal passe til dig!

Her kan du se et eksempel på en graviditetsfotografering på havnen i Aalborg: HER

Gravid fotografering i hjemmet

Når man som fotograf har en gravidefotografering i dens gravids hjem, er den gravide mere komfortabel og afslappet, og derved en fantastisk god grund til at have en gravid session i dit hjem. Men uanset hvor fotografering foregår, er det mit ansvar som professionel fotograf, at du har det godt er tryg ved fotograferingen.

En anden fantastisk grund, til at holde gravidfotograferingen i den gravids hjem, er at din dagligdag kan indgå i billederne. Det kan være en bestemt hyggekrog i hjemmet, hvor du bruger meget tid, eller at du har et ønske om, at det store æbletræ i haven skal danne ramme om dit billede.

Her kan du se en gravidfotografering i hjemmet med familien: HER

Gravid fotografering i fotostudiet Aalborg

Ønsker du helt klassiske graviditets billeder, hvor der er mere fokus på det rette lys, og formerne, har du selvfølgelig også mulighed for, at blive fotograferet i mit fotostudie i Aalborg, Hasseris. Selv i studiet, har jeg forskellige miljøer, og baggrunde, så du igen får en masse forskellige looks og billeder at vælge imellem.

Mit fotostudie finder du her

Glem ikke søskende, manden eller hunden

Hvis den kommende nyfødte har søskende, og de har mulighed for at være med under en del af fotograferingen, vil give hele gravid billedserien en dejlig variation, og skabe nogle kærlige familie billeder.

Din mand/kæreste/partner er også meget velkommen under gravid fotograferingen, så billederne bliver en blanding af den gravide selv, og hvor kærligheden imellem mor og far skinner igennem.

Sidst men ikke mindst er hunde og andre kæledyr en del af familien, og disse kan være med til at skave en sjov og kærlig vinkel på gravid billederne.

Posering ved fotograferingen

Guidning på posering

Da det ikke er hver dag man er gravid og står foran et kamera, forventer jeg ikke, at du ved hvordan du skal poserer foran et kamera. Jeg guider dig igennem poseringer, som passer til din krop, og afhængigt af hvordan lyset rammer dig og din mave.

Posering ved graviditetsfotografering handler om at fremhæve den naturlige skønhed og glæde ved graviditeten gennem kreative og flatterende stillinger. Her er nogle tips og idéer til poseringer, der kan hjælpe med at skabe smukke og mindeværdige billeder:

1. Hænder på maven

En klassisk og kærlig pose er, hvor den gravide placerer hænderne blidt omkring sin mave. Dette kan være over eller under maven og fremhæver forbindelsen til barnet. Partneren kan også placere sine hænder på maven, hvilket tilføjer et lag af ømhed og forbindelse mellem forældrene og barnet.

2. Silhuet mod lyset

At fotografere en gravid kvinde som en silhuet mod en lys kilde, såsom et vindue eller i solnedgangen, kan skabe dramatiske og stemningsfulde billeder. Denne teknik fremhæver mavenes form og skaber en stærk visuel fortælling om graviditeten.

3. Siddende stillinger

Siddende poseringer kan være særligt flatterende og behagelige for den gravide. Prøv at sidde sidelæns med en let bøj i knæene eller siddende på en stol med hånden blidt hvilende på maven. Disse stillinger kan hjælpe med at understrege maven og giver også mulighed for at indarbejde rekvisitter som blomster eller små babystøvler.

4. Liggende på ryggen

En liggende pose, hvor den gravide ligger på ryggen med knæene let bøjede, kan være en blid måde at fremvise maven på. Dette kan gøres på en seng eller et blødt tæppe i naturen, hvilket skaber en afslappet og naturlig atmosfære.

5. Gående eller i bevægelse

At fange den gravide i bevægelse, såsom at gå gennem et naturskønt område eller langs stranden, kan tilføje en følelse af liv og dynamik til billederne. Dette kan være særligt smukt i den gyldne time, hvor solens bløde lys giver en smuk baggrund.

6. Interaktion med ældre søskende

Hvis der er ældre børn i familien, kan billeder, hvor de interagerer med den gravide mave, være meget rørende. Børnene kan for eksempel lægge øret til maven for at “høre” babyen eller give maven et blidt kys.

Ved at bruge disse poseringstips kan fotografen hjælpe med at skabe betagende og meningsfulde graviditetsbilleder, der fejrer denne særlige tid i en families liv. Det vigtigste er at sikre, at den gravide føler sig komfortabel og smuk gennem hele fotosessionen.

Find os her

Gratis parkering

Hvem?

Hvis du er på udkig efter en graviditetsfotograf i Aalborg, der kan skabe billeder, der er både smukke, autentiske og meningsfyldte, bør du overveje fotograf Stine Bro. Hendes passion for at fortælle historier gennem sine billeder og hendes unikke evne til at fange livets værdifulde øjeblikke gør hende til en fremragende fotograf for dine særlige begivenheder. Tag et kig på min portefølje for at se eksempler på, hvordan vi sammen kan bringe din vision til live gennem fotografi. Kontakt mig for at høre mere om mine kreative fotografiløsninger i Aalborg og det øvrige Nordjylland.

Kontakt

Stine Bro
Fyrrebakken 10a, Hasseris
9000 Aalborg
CVR-Nr: 37910066
fotografstinebro@gmail.com