Billeder til hjemmeside

Billederne her er taget for en kvinde, som har egen virksomhed. Hun ønskede nogle billeder til sin hjemmeside, hvor kun havde mulighed for at præsentere sig selv til kunden. Ønsket var at billederne skulle være i forskellige omgivelser. Derudover er billederne også taget på forskellige måder, så der er billeder til forskelligt brug på hjemmesiden.

Vigtigt med opdaterede billeder

Det er utroligt vigtigt med opdaterede billeder på den enkelte virksomheds hjemmeside. Det er det netop, fordi kunden dermed har mulighed for at se hvilken person der står bag virksomheden og hvem det er kunden taler med i telefonen, hvis oplysninger eller aftaler sker telefonisk. Derudover har du som person bag virksomheden, også bedre mulighed for at præsentere virksomheden, idet du kan bruge dig selv i beskrivelserne og fortælle kunden, hvad dine tanker er og var omkring virksomheden da du startede den.

Hvad er vigtigt at vide

Det er vigtigt at vide, at billeder til en firmahjemmeside varierer meget. Der er stor forskel på hvilken virksomhed der er tale om og det signal virksomheden skal sende til kunden. En lille privat virksomhed, som for eksempel en fysioterapeut, skal sende et andet signal end en stor virksomhed med mange ansatte. Alle virksomheder vil gerne fortælle kunden at de er fagligt dygtige, men herefter er der forskel på om billederne er naturlige, i forskellige omgivelser, eller om de er opsatte portrætfotoer, med ens baggrund. Vær klar over hvad din virksomhed skal signalere og overvej om dette passer til typen af virksomhed. Det der får virksomheden til at stråle, er når alle elementer på hjemmesiden; layout på hjemmeside, billeder, virksomhedens navn osv., passer sammen.

Se blandt andet flere billeder lige HER, af andre portrætfotos til en hjemmeside.

HER kan du finde noget lækkert tøj til din fotografering.