1

Portrætter bandbilleder

Portrætter bandbilleder

Portrætter bandbilleder der er fotograferet på havnen i Aalborg, og som der er beregnet til presse materiale for denne guitar musiker. Det rå miljø som lokation, er med til at give en fed variation i portætterne, og hvor både det rå og det rolige i baggrunden kommer frem.

band-fotograf band-fotografering band-portrætter-aalborg band-portrætter bandbilleder bandfotos-råt fotograf-musik fotograf-musiker fotograf-til-bandbilleder fotograf-aalborg fotografering-af-musiker fotografering-musiker-havnen guitarspiller-billeder guitarspiller-portrætter havnen-musiker musik-fotograf musik-portrætter musiker-fotografering musiker-guitar musiker-portrætter råt-musiker solist-fotograf

Portrætter af en musiker

Fotograf Stine Bro og musikeren havde inden fotograferingen aftalt, hvor portrætterne skulle forgå, samt hvilket udtryk han ønskede. Det var vigtigt, at billederne havde forskellige udtryk, seriøse som varme og glade, da billederne, skal bruges i forskellige markedsførings sammenhænge.

Se flere flotte fotos her.

Bandfotos med guitar

Der er underfotograferingen brugt flashlys, for at give billederne en kant, og derved lege med lys og skygger. Det var vigtigt for musikeren, at guitaren indgik på alle bandbilleder, og hvilket vi har inkorporeret, uden at guitaren tager alt for meget fokus fra selv musiker portrætterne.

Se flere fotos her.

Comments 1

  1. Pingback: Fotograf Stine Bro - Fotograf Aalborg og Nordjylland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.