Portrætter bandbilleder

Portrætter bandbilleder der er fotograferet på havnen i Aalborg, og som der er beregnet til presse materiale for denne guitar musiker. Det rå miljø som lokation, er med til at give en fed variation i portrætterne. Her træder både det rå og det rolige i baggrunden frem i billederne.

Vi forventningsafstemmer altid inden fotograferingen, så bandet kan få de resultater, de ønsker. Jeg, Stine Bro, har mange mange gode ideer, der er kreative og sjove. Få inspiration på denne hjemmeside 🙂

band-fotograf band-fotografering band-portrætter-aalborg band-portrætter bandbilleder bandfotos-råt fotograf-musik fotograf-musiker fotograf-til-bandbilleder fotograf-aalborg fotografering-af-musiker fotografering-musiker-havnen guitarspiller-billeder guitarspiller-portrætter havnen-musiker musik-fotograf musik-portrætter musiker-fotografering musiker-guitar musiker-portrætter råt-musiker solist-fotograf

Portrætter af en musiker

Fotograf Stine Bro og musikeren havde inden fotograferingen aftalt, hvor portrætterne skulle forgå, samt hvilket udtryk han ønskede. Det var vigtigt, at billederne havde forskellige udtryk. F.eks.. seriøsitet, varme og glade, da billederne, skal bruges i forskellige markedsførings sammenhænge.

Se flere flotte fotos her.

Bandfotos med guitar

Der er underfotograferingen brugt flashlys, for at give billederne en kant, og derved lege med lys og skygger. Det var vigtigt for musikeren, guitaristen, indgik på alle bandbilleder. Dette havde vi inkorporeret, uden at guitaren tager alt for meget fokus.

LÆS FLERE BLOGINDLÆG HER.