Gravidfotografering i studiet er en, ud af mange, muligheder for at opnå en god gravidfotografering. I mit studie i Aalborg, har vi altid en succesfuld oplevelse. Især hvis vi er godt forberedte. Her kan du læse om, gravidfotografering i studiet.

Rolige omgivelser

Ønsker du, at blive fotograferet i rolige omgivelser så er studiet en rigtig god mulighed. Dette er i kontrast til f.eks. rå omgivenlser on location som er en anden stil indenfor gravidfotografering. 

Du kan have flere forskellige outfits med, for at skabe forskelloge stemninger på billederne. Dette kan du tilvælge eller fravælge som du ønsker. Vi skeædersyr gerne en fotopakke efter dine ønsker. Læs om vores standart pakker her.

Studiet giver med den hvide, rene baggrund en find kontrast til den sorte silhuet. Silhuetten fremhæver den kvindelige krop og den fine mave.

Læs denne GUIDE fra Vores Børn, som guider til perfekte mavebilleder.

Gravidfotografering med din partner

Mange gravide ønsker billeder med deres partner, hvilket der kommer virkelig fine og stemningfulde billeder ud af. Kærligheden og forventningerne til det nye liv er ikke til at tage fejl af. Inden fotograferingen gennemgår jeg som fotograf den ønskede stemning, sammen med parret.

Dig i centrum

Det er vigtigt for mig som fotograf, at det er en god stemning i studiet til en gravidfotografering. Dette vil skabe kærlighed som helt af sig selv vil kunne ses på billederne. Det sker når der opstår en afslappet atmosfære mellem fotograf og kæresteparret. Der er altid god til fotosessionen og jeg guider jer igennem det hele. Jeg har intet krav om, at man skal have erfaring med at blive fotograferet.

Der skal være frihed til at vælge. Jeg tager mange billeder i streg, således mange af billederne vil ligne hinanden. Selv den mindste bevægelse, kan have betydning for helhedsindtrykket. Når det er sagt, er det kun jer der ved hvilket billede I synes er det rigtige. Derfor får I alle billederene, og kan så selv udvælge dem som I synes er de bedste.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her. 

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige denne oplevelse mer jer,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸