Graviditeter og småbørnslivet er perioder i ens liv som fylder alt imens de står på og alligevel er de så hurtigt ovre igen. Vi kan alle få følelsen af, at vi kun lige blinkede med øjnene også blev graviditeten til et spædbarn, spædbarnet til et børnehavebarn, børnehavebarnet til et skolebarn og pludselig har vi ikke længere små børn. Jeg elsker at forevige disse fantastiske og altopslugende perioder i mine kunders liv med familie- & gravidfotograferinger.

Minder for livet

Familie- & gravidfotografering i hjemmet giver en utrolig varieret og hyggelig billedestil, hvor både børn og voksne er afslappede i egne rammer. Som fotograf ved jeg hvor vigtigt det er, at børn er trygge og får en god oplevelse under fotografering, hvilket giver nogle spontane sjove øjeblikke. Og i sidste ende personlige minder i form af billederne.

Læs mere om hjemmefotografering her.

Rum og lys

Til denne familie- & gravidfotografering, var vi netop i familiens hjem, hvor vi brugte forskellige placeringer i stuen, hvor vi kunne få det bedste ud af lyset, samt familiens have, hvor der også var plads til at storesøster kunne kunne bruge lidt energi. Jeg kan altid få noget ud af en lokation, I må gerne på forhånd have tænkt over hvor I gerne vil have taget billeder, men vi kan også snakke om det når jeg kommer. Jeg vil altid komme med ideer, så vi får udnyttet rum og lys bedst muligt.

Hvis du befinder dig i en periode af dit liv, hvor det hele måske går lidt for hurtigt, så håber jeg at jeg har inspireret dig til, at tage en stud til at få bevaret minderne derfra, for eksempel til en famile- & gravidfotografering.

Bliv inspireret på Facebook og Instagram
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸