Familiefotografering i naturen:

Står I og ønsker Jeres familie fotograferet, så læs med her, da du har en masse forskellige muligheder for dette.

Vores natur er helt fantastisk, og i Aalborg og omegn, har vi masse af muligheder i skov, parker, havne-miljø og selvfølgelig vandet. Så I skal inden eller i samråd med mig, tage stilling til, hvilken baggrund I ønsker på Jeres familie billeder.

Nogle spørger tit ind til vejret, og hvad nu hvis det regner eller overskyet. Overskyet vejr, giver bestemt ikke dårlige billeder, og hvis det regner, må vi på dagen snakkes sammen. Er der støvregn, tager træer utrolig meget vand, så en fotografering vil derfor sagtens kunne gennemføre.

Se en familiefotografering i naturen: HER

Familie fotografering i hjemmet:

I er selvfølgelig også meget velkommen til at blive fotografering i hjemmet, hvor jeg bruger Jeres hjem som miljø, eller Jeres have.

Familie-, og søskendefotografering i studiet:

Ønsker I en neutral baggrund, så vil jeg foreslå, at I bliver fotograferet i mit fotostudie i Hasseris, Aalborg. Vi laver forskellige opstillinger og skifter baggrunden, så I får en masse forskellige billeder at vælge imellem.

Læs mere om den professionelle fotograf i Aalborg her

Gode råd inden din familie fotografering:

Jeg kan anbefale, at I tænker over farven på Jeres tøj, så I nogenlunde er ens i udseendet. Ikke at I behøver, at være i samme farve, men bare så I har bestemt, om I er i lyse eller mørke farver. Jeg vil også fraråde stort tryk eller bogstaver på tøjet.

Til møderne/kvinderne, vil jeg anbefale, at I bruger lidt ekstra make up, da lyset tager 50% af dette.