Gravid fotografering i råt miljø

Gravid fotografering i råt miljø i Aalborg ved Aalborg Kongres og Kultur Center ved Hotel Scandic. Den gravide kommende mor ønskede sine gravide fotos i et råt beton miljø, og det kunne vi finde i denne parkeringskælder i Aalborg. Jeg havde sammen med den gravide kvinde lavet en plan mht tøjet, look og make up.

Jeg havde mit transportable lys med ude under mavebillede fotograferingen, hvilket gør, at jeg stadig kan styre lyset, og derved fremhæve den gravide mave, dog er der på nogle af billederne kun brugt naturligt fra vinduet, hvilket også i dette tilfælde fremhæver figuren.

   

Hvad skal du gøre inden din gravid fotografering?

Du skal på dagen sørge for at have løstsiddende tøj på for, at minimere mærkerne på kroppen, og derved ikk have for mange mærker på kroppen. Dette kan selvfølgelig ikke helt undgåes, men bare du tænker over det 🙂

Derudover tager lyset 50% af makeuppen, uanset om vi er i foto studiet eller ude on lokation. Så derfor må du gerne bruge mere makeup end du havde tænkt dig.

Hav gerne forskelligt undertøj/tøj og sko med, så vi kan skifte din påklædning under gravid fotograferingen. Du skal ikke vælge noget tøj du ikke har det godt i, så det kan fx også være en tætsiddende kjole, et par bukser og åben skjorte osv.

Stemning under gravid fotografering

Det er vigtigt for mig, at stemingen under din gravid fotografering er afslappet og god. Jeg gudier dig igennem fotograferingen, og forventer ikke, at du har prøvet det før, eller at du ved hvordan man skal bevæge sig foran et kamera.

Du er også meget velkommen til at have din partner med under fotograferingen, samt han er også meget velkommen på billederne, samt evt jeres barn/børn.

Se en behind the sceen video af en gravid fotografering

og se flere gravide fotos her