Børnefotograf on-lokation

Børnefotograf on-lokation giver en fantastisk mulighed for nogle utrolig kreative babybilleder, og hvor vi hurtigt kan skifte miljø. Som børnefotograf ved jeg, hvor vigtigt en afslappet fotografering er for familien.

baby-balloner baby-tyl-billede babyfod-fotograf babyfotograf-skov babyfotograf-aalborg babyfotograf børnefotograf-i-skoven børnefotograf-skoven børnefotograf-aaborg børnefotograf-aalborg-onlokation børnefotograf børneporttætter familie-fotograf familie-fotografering-balloner familie-fotografering-skoven familie-fotografering familiefotograf familiefotografering famliebilleder-hund far-og-datter-fotos far-og.dater-fotos fotograf-baby fotograf-balloner fotograf-hund fotograf-i-hjemmet fotograf-onlokation fotograf-aalborg mor-datter-hund-billeder mor-og-datter-foto mor-og-datter-portrætter

Børnefotografing i hjemmet

Ved at børnefotograferingen foregår i hjemmet, har vi den bedste forudsætning for, at babyen og familien er trygge, afslappet og i vante rammer. Det vil sige, at der også er tid til bleskift, amning/mad og bare en generel pause.

Jeg havde bedt forældrene om, at have forskelligt tøj klar, så vi kunne skifte undervejs.

Familiefotografering i skoven

Denne børne-, og familie fotografering var delt op i 2 lokationer. Første startede vi i hjemmet, og efterfølgende kørte vi ud i den nærliggende skov. Ved at skifte lokation undervejs, får I en utrolig bred variation i familie-, og børnebilleder, samt at der kommer ny energi til, ved et skift.

Fotograf Stine Bro ved, at hunden er en del af familien, og at den derved er en vigtig del, og selvfølgelig skulle hunden Asti, også med på familiebillederne 🙂

Se flere børnebilleder her