Da jeg var gravid, kan jeg huske hvor vigtigt det var for mig at dokumentere tiden, med baby i maven. Derfor hylder jeg – Stine Bro – graviditeten med alverdens forskellige gravid fotograferinger. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

Smuk mave i rå omgivelser

Jeg havde en kunde for leden, som ønskede sig at blive fotograferet i rå og kolde omgivelser. Dette er en super fin balance mellem det bløde, krælige og kvindelige fra en sund mave til de kolde omgivelser on location.

Fotografering on location

Jeg vil gå længder for at gøre dine drømme til virelighed i forhold til at skaffe de rigtige omgivelser for DINE billeder. Gravidfotografering behøver nemlig ikke nødvendigvis at gå stille fra sig.

Jeg kender mange lokationer til fotografering on location. Dette gælder hvad end du er til de kolde eller varme omgivelser. Jeg har tidligere, som f.eks. på billederne her, indgået aftaler med af ejere af byggeplader. Jeg kender også til mange smukke naturspots ude i Jylland.

Jeg tager diverse lamper og lys med til at oplyse eventuelle mørke lokaler.

Hvordan med tøj og omklædning?

Vi giver dig altid rigeligt med tid til at glæde om, under fotografering. Dette har du mulighed for at få hjælp til af en af mine dygtige stylister. Dette er ofte i en nærliggende beboelse, om jeg naturligvis organisere på forhånd.

Stemning under gravid fotografering

Det er vigtigt for mig om professionel fotograf, at stemingen under din gravid fotografering er afslappet og tryg. Jeg gudier dig gennem fotograferingen. Jeg forventer ikke, at du har erfaring med at blive fotograferet.

Mere om gravidfotografering

Se denne korte video som præsenterer, hvordan en gravid fotografering kan forgå.

Ønsker du at vide mere om gravidfotografering generelt? Så læs med her på eller på siden her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig – Stine bro <3