Giv dit barn en ekstra konfirmationsgave og book en professionel konfirmandfotograf til at tage konfirmandbilleder.

Hvor og hvornår tages konfirmandbilleder?

Mange af vores kunder vælger at få konfirmandfotografen Stine Bro til at tage nogle flotte billeder ude i det grønne mellem kirken og festen. Men der er også en del kunder, der synes det er rart at have en fotograf til at tage med hen til festen for at fotografere en del af den nærmeste familie.

Igen er der også ofte en skoleklasse eller en flok forældre, der går sammen om at booke en fotograf. Kontakt os her for at få et godt tilbud.

Fotografen holder sig i baggrunden. Det vil sige, at der ikke bliver afbrudt hverken midt i ceremonien eller i lykønskninger og samtaler mellem gæster og konfirmander. Omvendt kan alle vores kunder altid bede fotografen om at tage de motiver, som de ønsker. Vi tager os god tid under fotograferingen, men forventningsafstemmer naturligvis inden den store dag. Således kan kunderne hygge sig og stole på at resultaterne bliver som ønsket!

Hvis ikke der er tid eller overskud til konfirmandfotografering på selve dagen for konfirmationen er det ofte brugt, at fotograferingen foregår dagen før eller dagen efter konfirmationen f.eks. dette giver mulighed for at tage mere tid til at udforske forskellige lokationer i naturen, der giver den rigtige stemning til billederne.

Jeg glæder mig som konfirmandfotograf meget til at forevige jeres barns store dig.

De bedste hilsner fra Fotograf Stine Bro.

Følg os på Facebook eller Instagram for mere information og inspiration.