En parfotografering er kreative billeder af dig og din partner. Hvad enten I er nyforelskede, fejre en mærkedag/fødselsdag eller I står og skal giftes. Billederne kan bruges som gave til hinanden eller familien. Udover de fysiske billeder og minder, er en parfotografering også en oplevelse til mindebogen.

Vi kan snakke om forskellige lokationer i forhold til forskellige udtryk på billederne.

En god oplevelse

Det er vigtigt for mig, Stine Bro, som fotograf, at det er en sjov oplevelse for parret, så glæden og kærligheden helt naturligt kommer frem på billederne. Dette sker ved en afslappet stemning fotograf og kæresteparret imellem. Vi tager os god tid og helt i jeres tempo.

Forberedelse

Inden fotograferingen gennemgår vi, ønsker om  lokationer, så I har en ide om, hvad I kan forvente af lokationen. Vi vil også forventningsafstemme ift. stil og fotografisk genre. Vi har jo også et studie, som vi kan benytte os af.

Parfotografering i gave

Overrask din partner med et gavekort til en parfotografering i Aalborg eller andre steder i Danmark. Vi er nemlig mobile og kører gerne ud.

Et gavekort til parfotografering vil være den perfekte gave, som du næsten kan være sikker på vil skabe smil og glæde i mange år efter, at den er givet og lavet!  

Vores fotograferinger tager udgangspunkt i forskellige pakker. Se vores pakkeløsninger her.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her. 

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige denne oplevelse mer jer,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸