Det kan være meget givende at få foretaget en professionel portrætfotografering? Det kan der være flere grunde til, som du kan læse mere om her.

Hos Fotograf Stine Bro laver vi portrætter for både for privat og erhverv. En professionel portrætfotografering er vellignende og i høj opløsning – billeder som du kan have i mange år! 

Du kan vælge mellem, at få dem taget på privat adresse, i studie eller on location.

Portrætfotografering i hjemmet

En portrætfotografering til privat brug kan sagtens foregå i dit hjem. Dette skyldes, at du er mere afslappet i hjemmelige omgivelser. Dette medvirker til at dine portrætterne afspejler dig. Hele dit hjemmet kan bruges til dine personlige portrætter.

Din have, sofa, bagtrappen, selv en kop kaffe kan bidrage til billedets helhed. Derudover skaber hjemmets nuancer dybde og genkendelighed til billedet. Alle disse muligheder er ikke eksisterende, hvis du i stedet vælger at foretage fotograferingen i vores studie i Hasseris. 

Sidst men ikke mindst åbner hjemmet for muligheden for, at dit kæledyr kan deltage i fotograferingen. Hyggeligt!

Planlægning af portrætfotografering

Portrætter kan man bruge f.eks. i sit CV, som profilbillede til sociale medier, LinkedIn eller som dating profilbillede. Mange kunder foretrækker, at vælge to lokationer for fotograferingen. 

Gennemsnitstiden for portrætfotografering er to timer. Vi er naturligvis fleksibel, idet vi sætter tid af i begge ender af fotograferingen, så du har mulighed for at skifte tøj og vi får tid til snakke om poseringer og udtryk.

Forinden fotograferingen kan vi snakke om, hvilke udtryk du ønsker at opnå med portrætfotograferingen. Jeg anbefaler altid, at vi prøver at ramme flere forskellige udtryk. Vi kan også snakke om lokationer forinden, vi kender mange fede lokationer og har flere baggrunde i studiet, der sætter den rette stemning til dine billeder.

Bliv inspireret på Facebook og Instagram
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸