Jeg, Stine Bro, er en professionel og passioneret fotograf, med over ti års erfaring. Jeg brænder for, at fotografere og portrættere mennesker. Derfor er en søskendefotografering også et af de fotografiske øjeblikke, jeg nyder mest, at fange med mit kamera. Fotografering af søskende kan laves på mange forskellige måder.

I studiet eller i naturen

En søskendefotografering kan foregå i vores studie, i de forskellige miljøer, hvor lyset lægges med flot kontrast og fladt studiolys. Eller vi kan tage en tur i naturen, hvor billederne selvfølgelig bliver mere “levende”, da der her er mere mulighed for bevægelse og større skift i lokation og baggrund.

Unikke billeder

Vi skaber unikke billeder af såvel den lille søskende flok, som den voksne søskende gruppe. I sagens natur er søskendebilledet af de små børn og unge typisk noget, vi tager på foranledning af forældre eller bedsteforældre. Når børnene bliver ældre, finder de selv ud af, at et søskendebillede er den perfekte gave til sølvbryllup, den runde fødselsdag eller julegaven. Som noget helt specielt laver vi avancerede profilbilleder efter en specielteknik, som sikrer maksimalt skarphed i dybden – også selv om I er en stor søskendeflok.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her. 

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige denne oplevelse mer jer,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸