Nogle er gravid mange gange, og nogle én gang. For de fleste kvinder er tiden man bærer på et lille liv i min krop helt særligt. Ønsket om at forevige denne tid kan tage sig vidt forskelligt ud. Dette afhænger meget af familiekonstalation med mere. Her kommer nogle bud på, hvordan dine gravid fotos kan sammensættes til en lækker gravid billedeserie til fotobogen.

Gravid fotografering med børn eller familie

Når familien skal fotograferes, med fokus på babybulen, skaber dette hyggelige og kærlige toner til fotografierne til glæde for hele familien mange årtier fremadrettet.

Gravid fotos med faren

Der er flere af mine kunder til gravid fotograferinger, der ønsker sig gravid fotos med faderen / kæresten. Dette er helt fint, og giver et ekstra pift af krælighed til stemningen på billederne. Se eksempler herpå nedenfor.

Gravid fotografering af dig selv

Hvis du ønsker en af de to ovenstående fotograferinger, kan du også få nogle alene. Det foretrækker de fleste. Så kan du shine! Se flotte eksempler på gravid fotos nedenunder.

Du kan også vælge close-up billeder af babybulen. Dette er der mange kunder der vælger, som en del af billede-serien, når de efterfølgende online skal udvælge de gravid billeder de bedst kan lide.

LÆS MERE GRAVID FOTOGRAFERING GENERELT PÅ MIN ANDEN HJEMMESIDE HER

En succesfuld gravid fotografering kræver tålmodighed

Hos fotograf Stine Bro tager vi udgangspunkt i at tage det med ro under fotograferingen. Jeg har prøvet at være gravid, og ved at stress ikke giver flotte resultater. Mange af mine kunder foretrækker at få fotograferet den helt unikke tid som gravid i flere forskellige sæt tøj. Dette haster heller ikke.

Efter fotosessionen redigerer / efterbehandler jeg billederne efter dine præferencer. Jeg sætter nemlig en ære i at gøre dig så stolt som mulig over din flotte tykke mave <3

Kontakt mig i god tid for at aftale en fotosession, da der nogle gange godt kan være lidt ventetid. Du/I kan fange os her.

Jeg er også på Instagram og Facebook.

God dag.

De bedste hilser fra Stine Bro.