Familiefotografering og gaveide

Familiefotografering i Aabybro nord for Aalborg. Her ønskede familien både billeder af børnene hver for sig og sammen, også med forældrene. Dette lykkedes super godt, og resultatet taler vidst for sig selv. Tænk sig at have sådan nogle skønne billeder for altid. Det er, hvis i sørger mig, en helt fantastisk mulighed billeder giver os, når vi kan forevige øjeblikke. Det giver os mulighed for at kigge tilbage og mindes, præcis hvornår vi ønsker.

Hvordan foregår en familiefotografering?

En familiefotografering kan foregå på mange forskellige måder. I dette tilfælde foregik fotograferingen udenfor. Det er ofte kunden selv, som kommer med et ønske om lokation hvor billederne skal tages. Som fotograf kører jeg efter jer og hvor i bor, og netop derfor er mulighederne mange i forbindelse med en familiefotografering. I vælger selv hvilken type billeder i godt kunne tænke jer, og med dette hører valget af tøj til jeres børn (barn), sort/hvid- eller farvebilleder og lokation. Til sidst er det op til mig som fotograf at fange jer som familie og jeres skønne børn, på den allerbedste måde.

Fotografering med børn?

En fotografering med børn, er ikke altid lige let. Vi ved at børn kan være en smule uforudsigelige, og netop dette skal jeg som børnefotograf være klar over. Derfor har jeg efter mange års erfaring lært at være meget omstillingsparat, netop fordi arbejdsdagen kan ændre sig. Ligeledes kan de ideer, som jeg umiddelbart har planlagt for både børnene, men også for forældrene. Børnene er dog det vigtigste i denne proces, og hvis ikke de trives under fotograferingen, bliver resultatet af billederne ikke godt. Det handler altså om at børnene har det sjovt.

Hvis du mangler inspiration til tøj, til børnene, kan du finde noget HER. Derudover kan du også se hvordan en familiefotografering kan se ud, når den bliver taget hjemme, se det lige HER.