En dejlig tur i skoven blev foreviget, da de tre brødre blev samlet om en mindeværdig fotografering til glæde for hele deres familie!

Tre brødre i fokus

De tre seje drenge fik sig en vellykket fotografering i skovens dybe stille ro. Billederne vil komme dem og deres kære til stor glæde fremover. Der kom nogen fede billeder ud af den effektive gåtur.

Læs også mit blogindlæg: “Hvordan foregår en børnefotografering i naturen?

Udendørsfotografering

Udendørsfotograferingen kan gøre noget rigtig godt for portrætter af mennesker. Det skaber dybde og ro. Men jeg bliver ofte mødt med mange spørgsmål og bekymringer i forbindelse med en udendørs fotografering. De kan lyde som: Hvor skal det være? Bliver man ikke forstyrret af forbipassende? Hvad med lyset? Jeg har meget erfaring på området, og sørger for at både lokationen og belysningen er den rette.

Er det i en offentlig skov, som på billederne her, ved jeg hvordan man undgår forbigåendes opmærksomhed, da det kan distrahere.

Desuden er det et faktum, at man ikke kan styre vejret. Det kan ske at regne ved det aftalte tidspunkt for en udendørsfotografering, hvilket vi naturligvis tager forbehold for uden ekstra omkostninger. Jeg er fleksibel hvad det angår!

Det var let som en leg at få tre brødre til at storsmile. Den gode stemning skabte vi i fællesskab ved at pjatte og joke under fotograferingen.

Få mere inspiration til lokationen for en udendørsfotografering her.

Brødre i naturen
Børnefotografering
Brødre i naturen
Unge mænd til fotografering

Portrætter til gave

Skal du snart give en gave til en af dine kære? En billedeserie er den perfekte gave, som med stor sadsynlighen vil smelte modtagernes hjerter. Det er hvad end, det er en gave til mor, fars, tante eller bedsteforældre.

Jeg hjælper med idégenereringen af stil og lokation, så du ikke kommer til at stå alene med planlægningen heraf.

Få mere inspiration til en fotografering af søskende på: https://www.fotografaalborg.net/fotografering/soeskende-fotografering/

samt inspiration til fotografering af hele familien på: https://stinebro.dk/familiefotografering/

Hav en dejlig søndag derude! – Stine <3