Portrætfotografering

Hvorfor er det så givende at få foretaget en professionel portrætfotografering? Det kan der være flere grunde til som du kan læse om her.

Hos fotograf Stine Bro fotograferer vi portrætter for både for privat og erhverv. Professionelle portrætfotografier er vellignende og i høj opløsning, som du kan have i mange år! Nedenstående portrætfotografering foregik hos en virksomhed der tilbyder mindfullness coaching til hendes hjemmeside, mens de andre portrætter her på siden er taget til privat brug.

DU kan vælge mellem at få dem taget på privat adresse, i studie eller on location.

Portrætter on location

Private portrætter kan bruges sit CV, som profilbillede til sociale medier, LinkedIn eller som dating profilbillede. Mange kunder foretrækker at vælge 2 lokationer for fotograferingen. Gennemsnitstiden for portrætfotografering er 2 timer. Jeg er naturligvis fleksibel ved at sætte tid af i begge ender, så kunden kan få at skifte tøj, samt snakke poseringer og udtryk igennem for billederne i sit eget tempo.

Aalborg havn

Planlægning af portrætfotografering

Fotograf Stine Bro og musikeren fra de ovenstående billeder havde forinden fotograferingen på Aalborg talt sammen om, hvor fotograferingen skulle forgå. Dette finder vi ofte ud af ved ay snakke om hvilket udtryk portrætterne skal have. Jeg kender mange fede locationer og har flere baggrunde i mit studie, der sætter den rette stemning til dine billeder.

Det var vigtigt for både mig, Stine Bro, og misikkeren, at fotografierne havde forskellige udtryk, så han både havde et med et varmt udtryk og et mere koldt look. Derforuden planlægger vi eventuelle tøjskift forinden. Ved at tale om bl.a. disse ting på forhåb, forløber fotograferingen for det meste klat. 

Portræt fotografering i hjemmet

En portræt fotografering til privat brug kan sagtens foregå i dit hjem. Dette skyldes at du er mere afslappet, i hjemmelige rammer. Dette medvirker til at portrætterne af dig, afspejler hvem du er hjemme. Hele hjemmet kan bruges til din personlige portrætter.

LÆS OM HVORDAN DIN IDENTITET AFSPEJLES VISUELT HER

Din have, sofa, trappe, selv en kaffe kop kan bidrage til billedets helhed. Derforuden skaber hjemmets nuancer dybde og genkendelighed til billedet. Alle disse muligheder er IKKE eksisterende, hvis du i stedet vælger at foretage fotograferingen i mit studie i Hasseris. I mit studie har jeg kun én sofa og en stol.

Sidst men ikke mindst åbner dette for muligheden for at dit kæledyr kan deltage i fotograferingen, når vi nu er hjemme.

LÆS MERE OM DYREFOTOGRAFERING HER

De bedste hilsner fra Fotograf Stine Bro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.