Hvorfor er det så givende at få foretaget en professionel portrætfotografering? Det kan der være flere grunde til, som du kan læse om her.

Hos Fotograf Stine Bro laver vi portrætter for både for privat og erhverv. Professionel portrætfotografering er vellignende og i høj opløsning, som du kan have i mange år!

Du kan vælge mellem, at få dem taget på privat adresse, i studie eller on location.

Portrætfotografering i hjemmet

En portrætfotografering til privat brug kan sagtens foregå i dit hjem. Dette skyldes, at du er mere afslappet i hjemmelige rammer. Dette medvirker til at portrætterne af dig afspejler, hvem du er hjemme. Hele hjemmet kan bruges til din personlige portrætter.

Din have, sofa, trappe, selv en kaffe kop kan bidrage til billedets helhed. Derforuden skaber hjemmets nuancer dybde og genkendelighed til billedet. Alle disse muligheder er IKKE eksisterende, hvis du i stedet vælger at foretage fotograferingen i vores studie i Hasseris.

Sidst men ikke mindst åbner hjemmet for muligheden for, at dit kæledyr kan deltage i fotograferingen. Hyggeligt!

Planlægning af portrætfotografering

Portrætter kan man bruge f.eks. i sit CV, som profilbillede til sociale medier, LinkedIn eller som dating profilbillede. Mange kunder foretrækker at vælge to lokationer for fotograferingen.

Gennemsnitstiden for portrætfotografering er to timer. Vi er naturligvis fleksibel, idet vi sætter tid af i begge ender af fotograferingen, så kunden kan få at skifte tøj, samt snakke om poseringer og udtryk.

Fotograf Stine Bro og musikeren fra de ovenstående billeder havde forinden fotograferingen talt om, hvor fotograferingen skulle forgå. Dette finder vi ofte ud af ved at snakke om, hvilke udtryk portrætterne skal have. Vi kender mange fede lokationer og har flere baggrunde i studiet, der sætter den rette stemning til dine billeder.

Det var vigtigt for både fotografen, Stine Bro, og musikeren at fotografierne havde forskellige udtryk, så han både havde et billede med et varmt udtryk og et mere koldt look. Derforuden planlægger vi eventuelle tøjskift forinden. Ved at tale om bl.a. disse ting på forhånd, forløber fotograferingen for det klat – succes! 🙂

LÆS OM HVORDAN DIN IDENTITET AFSPEJLES VISUELT HER

Find vores priser her.

De bedste hilsner fra Fotograf Stine Bro.