Hos fotograf Stine Bro får vi ofte bestillinger fra bloggere og influencere. Hvorfor er det en god idé med en profesionel fotograf? Jo, det kan såmænd vise sig at blive din bedste ven hen af vejen. Dette skyldes flere ting, som du kan læse om i dette blogindlæg.

Influencerens bedste ven er fotograf!

Det har jeg hørt før. Og der ER mange gode grunde til at man som blogger og/eller influencer kan få brug for en professionel fotograf, foruden den gode oplevelse.

Nogen af de mest sete tilfælde i denne forbindelse er behovet for fornyelse af professionelle billeder. Dette kan være som profilbillede eller coverbillede på de sociale medier eller på en netværksside. Det kan også være til indholds brug så som blogs, stories, Instagram poses, eller noget helt tredje. Dette giver ofte gode resultater i form af positive modtagelser fra følgere og læsere af disse bloggere og influencere… Så hvad venter du på?

Portrætter af influencer Daniella Guldhammer

Daniella er influencer på Instagram med stigende succes. Hun ønskede at jeg Stine Bro skulle tage portrætter af hende i en lille times tid en tirsdag formiddag. Billederne ses nedenfor. Hun valgte pakke 3. Pakkerne varierer i indhold og pris.

Vi havde forinden fotosesionen forventningsafstemt, hvad stil billederne skulle være i, hvor lokationerne skulle være og hvor mange sæt .

Vi startede fotograferingen udendørs, mens vejret var med os. Her var Daniella trukket i løbetøjet. Daniellas sociale medie content omhandler i særdeleshed emner vedrørende motion, hvor man blandt andet kan følge med i hendes marathon træning.

Foruden udendørsbilleder ønskede Danielle også nogen mere elegante billeder i Boudorstil. Disse blev taget i mit studie, hvor hun fik lov at flexe og give den gas med flotte poses på forskellige fotobaggrunde. Dette forgik efter god tids omklædning. Her har vi masser af tid!

Er du ikke gæv, til at posere, forventes det ikke at du har øvet dig hjemmefra. Jeg hjælper hen af vejen.

Daniella valgte at skrive mellem forskellige outfits; lingeri og Nike træningstøj, da hendes valg af pakke tillod dette.

Portrætter af blogger Josefine Valentin

Blogger Josefine Valentin har stået foran et kamera mange gange før, men derfor skal jeg som fotograf, stadig forstå hende og hendes stil.

Ønsker man portrætter on location i en bymidte eller i studie, som på billederne her på siden bla. er, kan det være en fordel med en professionel fotograf, da er svært selv at gøre!

Læs et tidligere blogindlæg som Josephine Valentin her.

Desuden deltager blogger Josefine i mange events. Når hun vil gøre reklame for disse events eller hendes tilstedeværelse heri, er det også en fordel med en fotograf i kulissen.

Læs mere om portrætter her og se flere fantastiske billeder!