Fotografering af blogger Josefine Valentin

Fotografering af blogger Josefine Valentin i Aalborg. Men en dag, med tæt pakket program af lokationer og tøjskift, blev en kold dag, noget varmere 🙂 Vi havde på forhånd forventningsafstemt, hvad billederne skulle repræsentere, hvilket look der ønskedes, og hvor billederne skulle fotograferes. Hvilket fik fotografering af blogger Josefine Valentin til at gå som en leg 🙂

Blogger Josefine Valentin har selvfølgelig stået foran et kamera før, men derfor skal jeg som fotograf, stadig forstå hende, hendes krop og tanker, så vi sammen skaber de fantastiske billeder, hun havde i hovedet på forhånd.

 

Hvorfor booke en professionel fotograf?

Nogle siger: “Det der med et professionelt portræt, er da spild af penge” – MEN de bliver KLOGERE…!

Utrolig mange bryder sig ikke om, at blive fotograferet og får det derfor desværre ikke gjort. Det betyder, at de billeder der vises frem ikke 100% viser, hvem personen er, og oftes billeder i dårlig billedkvalitet og farve.

Det er min erfaring og absolutte overbevisning at det handler om, at du som kunde skal føle sig TRYG! – hvis du føler dig godt tilpas og i godt selskab med fotografen, er det med at få skudt nogle smukke og sande portrætter lige ud af landevejen!

Se flere portræt fotos HER

Jeg som fotograf, giver rigtig meget af mig selv, for jeg kan slet ikke lade være… og det får dermed de fleste til at slappe af, smile hjerteligt og oprigtigt på deres portrætbilleder.

Når man kommer hos mig, så går man ud ad døren med et smil, tilfredshed og en god oplevelse. Vi hygger os nemlig med det, at skyde billeder og tager den tid det tager. Jeg ved godt, at langt de fleste ALDRIG har stået foran et kamera før, og derfor guider jeg dig også igennem opstillinger og poseringer.

Jeg har sagt det før, og gør det igen og igen: Der er en VERDEN til forskel om du har et billede fra en festlig lejlighed, eller et professionelt portræt som profilbillede på de sociale medier, professionelle netværkssider, på din hjemmeside, CV osv.

Det er en simpel tankegang, der handler om din signalværdi. Tiltrækker du/I kunder eller er de væk inden de kom ind i “butikken”?

Hvordan ville vi selv reagere hvis en advokat, psykolog, mv., har et billede fra sin ferie med en drink i hånden?  Hvis jeg henvender mig til en af disse forventer jeg professionalisme, de skal vække tillid ud fra deres billede osv. Gør de ikke det – så er jeg videre…

Har du tjek på dit portræt? måske du allerede har mistet potentielle kunder uden at vide det?

Tør du lade være……