Hvordan får man en succesfuld fotografering af familier?

En familiefotografering kan foregå på mange forskellige måder. Det er ofte kunden selv, som kommer med et ønske om lokation hvor billederne skal tages. Som fotograf kører jeg efter jeres ønsker til lokation.

I vælger også selv hvilken type billeder i godt kunne tænke jer, og med dette hører valget af tøj til jeres børn (barn), sort/hvid- eller farvebilleder og lokation. Til sidst er det op til mig som fotograf at fotograferer jeres skønne familie, på den allerbedste måde.

En fotografering af familier indeholder ofte små bøn. Dette er ikke altid lige let. Jeg ved at børn kan være en smule uforudsigelige, og netop er jeg som børne fotograf være klar over. Jeg efter mange års erfaring lært at være meget omstillingsparat, netop fordi arbejdsdagen kan ændre sig. Ligeledes kan de ideer, som jeg umiddelbart har planlagt for både børnene, men også for forældrene. Børnene er dog det vigtigste i denne proces, og hvis ikke de trives under fotograferingen, bliver resultatet af billederne ikke godt. Det handler altså om at børnene har det sjovt.

Hvor skal en familiefotografering foregå?

En familiefotografering kan foregå på en udendørs lokation. Pluset ved at vælge udendørs rammer er, at der er plads til mere bevægelse end ved en fotografering i studiet. Således kan børn og voksne lege og interagere mere med hinanden, hvilket desuden giver dybde til billederne.

Jeg fotograf Stine Bro bruger de miljøer til fotografering af familier, der finder sted, eftersom jeg altid kan få noget ud af en lokation. Under gravid- og familiefotograferingen fra de nedenstående billeder brugte vi haven, hvor familien kunne boltre sig, samt havde skønne billeder af den gravide selv, der ønskede lidt feminine fotografier alene.

Priserne for familiefotografering varierer af hvilken pakke du vælger. Pakkernes varierer i indhold efter hvor mange lokationer du ønsker, f.eks. i hjem OG i skov. Du også se hvordan en familiefotografering kan se flere eksemppler på, fotografering i hjemmet HER.

LÆS MERE OM BØRNEFOTOGRAFERING HER.