Kærestefotografering Aalborg

Kærestefotografering I Aalborg til kreative billeder af dig og din kæreste. Hvad enten I er nyforelskede, fejre en mærkedag/fødselsdag eller I står og skal giftes. Billederne kan bruges som gave til hinanden eller familien.

Kærestebilleder ved Fotograf Stine Bro er fotograferet ved DLG bygningen på havnen i Nørresundby, for at få et råt look. Efterfølgende kørte vi ud til friluftsbadet Aalborg, hvor vi brugte stranden og vandet i billederne.

engagement-billeder  fotograf-kærestefotograf-nørresundby fotograf-porttætter fotograf-råt-par fotograf-stine fotograf-stranden-kæreste fotograf-til-parbilleder fotograf-aalborg fotografering-af-par kæreste-fotografering-aalborg kærestebilleder-gavekort kærestebilleder-stranden kærestebilleder-vandet kærestefotografering-nørresundby kæresteportrætter-i-fødselsdagsgave kæresteportrætter-stranden kæresteportrætterportrætter-familie

Parfotografering

Det er vigtigt for mig, Stine Bro, som fotograf, at det er en sjov oplevelse for parret, så glæden og kærligheden helt naturligt kommer frem på billederne. Dette sker ved en afslappet stemning med fotograf og kæresteparret imellem. Vi tager os god tid.

familieportrætter-aalborg

Fotograferingen af kæresteparret

Inden fotograferingen gennemgår jeg, ønsker om  lokationer, så I har en ide om, hvad I kan forvente af lokationen. Vi vil også forventningsafstemme ift. stil og fotografisk genre. Vi har jo også et studie. 

LÆS MERE OM KÆRESTEFOTOGRAFERING I AALBORG HER

Parfotografering i gave

Overrask din partner, kæreste eller ægtemand/hustru med et gavekort til kærestefotografering i Aalborg eller andre steder i Danmark. Vi er nemlig mobile og køre jævnligt til både Odense og Vejle mm.

Et gavekort til parfotografering vil være den perfekte gave som du næsten kan være sikker på vil skabe smil og glæde i mange år efter, at den bliver giver og lavet! 😉

Vores fotograferinger tager udgangspunkt i forskellige pakker. Se vores pakkeløsninger her.

Skriv til mig her for en forespørgsel på, hvornår jeg er i jeres nærområde næste gang.