Fotograf Stine Bro er uddannet på Universitetet i geologi, men valgte af droppe ud. Hun har altid elsket af fotografere. Så da muligheden bød sig, fik hun blod på tanden, for at give det et skud. Men hvad fik en daværende akademiker som Stine, til at gøre fotografering til sin karriere?

Stines eksmand var fotograf, og lærte hende alt hvad der var værd at vide. Senere skulle det vise sig, at Stines talent for at fotografere affødte en unik chance, for at skabe sin egen fotograf forretning.

Hun startede ud som portrætfotograf, men som årene gik, og hun blev en rigtig dygtig og mere erfaren fotograf, fik hun hurtigt øjnene op for andre genre inden for fotografering af mennesker. I dag fotografere Stine både for alt fra erhvervfotogtrafering, børnefotografering til boudoir fotografering.

Hun skabte sine kundekredse i Aalborg gennem socialisering, hvor hendes rolige og tillidsfulde væsen solgte godt. Som en meget omstillingsparat person, er hun god til at håndtere mere eller mindre kaotiske situationer under fotograferinger. Dette kan være ift. fotografering af dyr eller børn.

Fotograf studiet i Hasseris

I starten var Stine en del af eksmandens fotograf forretning i Aarhus. Efter deres skilsmisse fik hun sit eget fotografstudie i Hasserie i Aalborg, hvor hun kunne byde kunderne ind i et fotograf univers med flere baggrunde, møbler og rekvisitter.

Stine har hen af vejen hyret professionelle stylister. De kan hjælpe kunden med at lægge den ønskede makeup efter valg.

Tjek Stines fotopakker ud, og se hvad der passer til din fotoopgave.