Børnefotograf, Stine Bro, i Aarhus ved Varna Palæet ved Den Uendelige Bro, som ligger på Ballehage strand.

Fotograferingen var af de sødeste søskende, i dejlige og smukke omgivelser på en varm sommerdag. Forældrene havde et ønske om at få taget nogle billeder af børnene sammen, men også hver for sig. De smukke resultater ses nedenfor.

Naturlige børnefotos

Det betyder meget for mig, Stine Bro, at børnene har det godt og føler sig tilpas under fotograferingen. Vi opnår samtidig klart det bedste resultat, når jeg fanger børnene i deres naturlige bevægelser og i leg. Billederne bliver ikke opstillede at se på og børnene trives bedre under fotograferingen. Det er en stor del af fotograferingen, at børnene føler sig trygge foran kameraet, og se lige hvilke skønne og naturlige glade udtryk vi får i bytte.

Har lokation stor betydning for resultatet af billederne?

Lokationen, når der bliver taget billeder af børn, har noget at sige. Det sætter ramme om stilen man ønsker for billederne. Hvis billederne skal være naturlige, betyder lokationen meget. Den lokation man vælger der skal være rammerne for billederne, skal være en lokation hvor børnene har mulighed for at udfolde sig og lege. Dette kan være i skoven, på stranden, i haven eller på en legeplads f.eks. Bare børnene føler sig trygge og har plads til at have det sjovt.

Hvis du ønsker, at få hjælp til at finde lokationer til fotografering i Danmark, så har jeg linket til nogle sider. Her finder du smukke naturskønne lokationer, som er ideel til en fotografering. De forskellige sider finder du HER for magiske lokationer i Danmark og HER for forslag til danske naturperler.

Du kan også læse mere om børnefotografering på min hjemmeside Kidzfoto.dk, hvor du kan finde mere information om børnefotografering, hvis du skulle stå tilbage med nogle spørgsmål.

Du kan altid følge mig på Facebook og Instagram for mere inspiration fra mit seneste fotografarbejde.