Reklamefotograf og Erhvervsfotografering:

Som reklamefotograf dækker jeg mange forskellige ting, og dækker alt fra produktfotografering til personale billeder af dine medarbejdere, til reklamefotografi. Det er vigtigt, at billederne på hjemmesiden udstråler professionalisme, og den ideologi som virksomheden er bygget på.

Virksomeden og fotografen ligger en plan, så erhvervsfotograferingen rammer præcis det look I er ude efter. Dette kan fx være billeder af firmaets bygning, billeder af produkter, osv.

Kontakt mig her for at få et uforpligtende tilbud: HER

Medarbejder portrætter:

Medarbejder portrætter på hjemmesiden, er med til at personliggøre en hjemmeside, og giver kunden et et indblik i, hvem kunden kan forvente at tale med i telefonen, eller mødes på kontoret.

Personale billederne, kan fotograferes på mange forskellige måder, og det er igen, op det firmaet og dets budskab, at få det image de ønsker. Dette kan fx være, hvor en lagerarbejder er igang med sit arbejde, en kontordame der sidder ved hendes skrivebord, 2 kollegaer der kommer gående og snakkende på en kontorgang, så mulighederne er uendelige.

Jeg kommer meget gerne ud til Jeres firma, med studielys og baggrund

Læs mere om Stine Bro fotografi her

Drone Fotograf

Je tilbyder professionel drone fotografering, både til virksomheder og til private. Det kan betyder meget for et firma, at få udendørsstemnings billeder, der kun kan opnåes via en Drone, så dens kunder kan få et overbliv over virksomheder. Dette kan fx være et Hotel, eller store lager bygninger.

https://youtube.com/watch?v=0s4LjUbsL5A%3Ffeature%3Doembed