Børnefotograf i Århus ved Varna Palæet ved Den Uendelige Bro

Børnefotograf i Århus ved Varna Palæet ved Den Uendelige Bro

Børnefotograf i Århus ved Varna Palæet ved Den Uendelige Bro, som ligger på Ballehage strand i Århus. Jeg var i sommers ude for at fotografere de skønneste søskende, i dejlige og smukke omgivelser. Forældrene havde et ønske om at få taget nogle billeder af børnene sammen men også hver for sig. Og se lige de smukke resultater, er det ikke nogle dejlige billeder.

Naturlige børnebilleder

Det betyder meget for mig, at børnene har det godt, og føler sig tilpas under fotograferingen. Vi opnår samtidig klart det bedste resultat, når jeg fanger børnene i deres naturlige bevægelser og i leg. Billederne bliver ikke opstillede at se på og børnene trives bedre under fotograferingen. Det er en stor del af fotograferingen, at børnene føler sig trygge foran kameraet, og se lige hvilke skønne og naturlige glade udtryk vi får i bytte.

Har lokation stor betydning for resultatet af billederne?

Lokationen når der bliver taget billeder af børn, har noget at sige. Hvis billederne skal være naturlige, betyder lokationen meget. Den lokation man vælger der skal være rammerne for billederne, skal være en lokation hvor børnene har mulighed for at udfolde sig og lege. Om der er tale om skoven, stranden, haven eller legepladsen, er ikke af betydning. Bare børnene føler sig trygge og har plads til at lege.

Hvis du ønsker, at få hjælp til at finde lokationer til fotografering i Danmark, så har jeg linket til nogle sider. Her finder du smukke naturskønne lokationer, som er ideel til en fotografering. De forskellige sider finder du HER og HER.

Du kan også læse mere om børnefotografering via linket HER. Her kan du finde mere information om børnefotografering, hvis du skulle stå tilbage med nogle spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.