Jeg har lagt mærke til, at udendørs fotografering er blevet mere og mere populært for tiden. Det kan dels skyldes COVID-19 pandamien, men det kan også være foråret, der får os danskere udendørs! Her kan du læse lidt om udvalgte fotograferings typer vi i øjeblikket oplever er i høj kurs.

Børnefotografering i naturen

Når jeg laver børnefotografering, er jeg fjollet overforbørnene, og laver sjov med dem, idet jeg har erfaringer med at det får dem til at tø op, hvilket giver mange gode billeder. Det er nemlig vigtigt at børnene føler sig trygge i situationen. Dette kan man også imødekomme nemt i naturen, da børn ofte har det bedre ved at lege rund ti naturen, end i et fotostudie.

Læs mere om børnefotografering på vores anden hjemmeside kidzfoto.dk/

Læs mere om børnefotograferinger i naturen her.

Udendørs portrætfotografering

Det kan være en kæmpe fordel at rykke portrætfotograferingen udendørs, da lyset giver bedre muligheder, end tilfældet er i et studie. End hud bliver automatisk pænere.

Derudover byder naturen op til dans til udendørsfotograferinger. Dette skal her forstås i forhold til at man kan interagere med omgivelserne, ligesom på billederne ovenfor hvor der bruges græsmarker og træer som rekvisitter.

Gravidfotografering i naturen

Gravidfotografering i naturen giver rigtig god mening, da naturen tilbyder smukke farver. De for eksempel to meget forskellige måder at give gravidfotografier ekstra liv på, ved hjælp fra naturens egen farvepallet.

Udendørs fotografering er naturligvis mest til de perioder af året, hvor vejret tillader det. Vi gør os særlligt umage med gravide for at passe godt på mor og barn, så det kan godt tage mellem 1 og 2 timer. Dette afhænger ligeledes af hvor mange lokationer kunden ønsker, samt hvor mange tøjskift der skal være undervejs.

Gravid fotosession

Find priser på alle typer fotosessions her.

Jeg ser frem at føre din foto opgave ud i naturen.

De bedste hilsner fra Stine Bro.