Søskende fotografering? Ja da! Jeg er en professionel fotograf, med studie i Aalborg, der brænder for at fotografere mennesker. Derfor er søskende fotografering også et af de fotografiske øjeblikke jeg nyder mest. Fotografering af søskende kan laves på mange forskellige måder. Jeg kører rundt til fotoopgaver i det meste af landet.

Læn dig bare tilbage

En velfungerende proces og flotte resultater udgør den gode oplevelse. Derfor kan du hos være tryg. Jeg tilbyder hjælp fra start til slut. Alt fra tøjvalg, til posering samt hvordan man til går sine portrætter online.

LÆS MERE OM TØJVALG TIL FOTOGRAFERING HER

Erfaren fotograf

Jeg ved at ikke alle er ens. Når børn f.eks. vil ikke sidde stille (har selv en dreng med autisme). Urolige børn er ofte det forældre frygter mest ved at tage til fotograf. Vi tager os god tid sammen, så kommer de gode billeder altid.

Men bare rolig, HVIS for eksempel dit barn har en dårlig dag, kan I booke en ny tid GRATIS.

I kan frit vælge søskendefotografering i naturen, parken, haven, hjemmet eller i studie. I bestemmer.

Ønsker I søskende portrætter, men I bor ikke i nærheden af Aalborg? Jeg har transportable baggrunde og lys, som jeg kan tage med hjem til jer.

LÆS MERE OM EN SØSKENDEFOTOGRAFERING I NATUREN HER

Der findes ikke dumme spørgsmål til processen, da det ikke er hver dag man tager til fotograf, så føl dit fri for til at send mig en forespørgsmål. Skriv til mig, Stine Bro, her på siden, under kontakt, eller via Facebook eller Instagram 🙂

De varmeste sommerhilsner fra din familiefotograf Stine Bro.