Har din virksomhed brug for en professionel erhvervs fotografering? Erhvervs portrætter til hjemmesider mm. er et af vores helt store specialer. Og derfor laver vi selvfølgelig også fotografering af virksomheder og erhverv. Vi laver billederne i en dokumentarisk og reklamefotografisk billedestil, krydret med det fotojournalistiske vinkler, hvilket sikre jer teknisk flotte fotos til jeres hjemmesider, tryksager etc.

Stemningsbilleder

Vi laver også stemningsbilleder af jeres virksomhed, disse billeder kan sige meget om hvem I er som virksomhed og hvilken stemning kunden vil møde hos jer. De fleste kunder vil i dag finde din virksomhed på nettet eller på de sociale medier, her er det vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk. Det vil jeg meget gerne hjælpe jer til med en professionel erhvervs fotografering.

Medarbejderportrætter

På jeres “om os” side, vil kunden gerne se lidt mere om virksomhedens ansatte. Her er det vigtig for virksomhedens image med gode medarbejderportrætter. Så jeres profil fremstår både unik og professionel. Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter I gerne vil have.

Her kan du læse mer om, hvordan vi laver medarbejderportrætter.

Vi tager altid en indledende dialog og snakker om processen for, at lave billeder af de ansatte, direktionen, kontoret, lageret etc. Det gør vi, fordi vi ved vores kunder gerne vil have så lidt forstyrrelse i den daglige arbejdsgang, som muligt.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸