Parportrætter med variation

I det tidlige forår lavede jeg en smuk parfotografering, som du ser på de nedenstående parportrætter. Dette foregik i Vejle, hvor vi var heldige med vejret.

Parret havde valgt forskellige lokationer omkring Vejle, hvilket gav en god variation til billederne.

Fra havn til skov

Vi startede med at mødes ved Vejle havn, hvor parret fik taget mange forskellige billeder. Kvinden fik taget nogen for sig selv også. Parret valgte Vejle, da de holder meget af stedet, og med de velkendte bygninger “Bølgen” i baggrunden, forekommer der ingen tvivl om hvor stedet er.

Efterfølgende tog vi ud i skoven hvor der lå en smuk pavillon. Se hvor smukt det naturlige lys faldt den dag.

Få inspiration til smukke lokationer i naturen til din fotografering i Vejle på VisitVejle i linket her.

Hvad skal vi vide inden en parfotografering?

Mange kunder har spørgsmål eller bekymringer op til deres parfotografering. Her vil jeg forsøge at besvare de mest hyppige.  

Alle udendørsfotograferinger lægger op til bekymringer om vejret, og specielt regn. Hertil svarer jeg, at regn sjældent er en hindring for fantastiske resultater. Det skyldes, at regn her til lands oftest er korte byger, som driver hurtigt ovre. Skulle vi alligevel ende med regn undervejs i fotograferingen, flytter vi os i læ, under et stort flot træ for eksempel. Dette giver ofte et romanistisk tvist til parportrætter.

Hvad skal vi gøre under en parfotografering?

Jeg forventer ikke at I som kunde har erfaring med at foran et kamera. Jeg guider jer gennem opstillinger, poses og kommer med en masse gode råde. Vi prøver altid gerne for mange poses af, ind for let, så du har en masse at vælge imellem i sidste ende. I betaler kun for de billeder, I synes er gode.

Få mere inspiration til hvordan en par- og kærestefotografering kan se ud i linket her med fotos fra en længere fotoserie.

De bedste hilser fra Stine <3