Gravidfotografering i studie er en ud af mange muligheder for at få en god gravidfotografering. I mit studie i Aalborg, har jeg mine kunder altid en succesfuld oplevelse. Især hvis man er godt forberedt. Her kan du læse om, hvordan en gravvidfotografering kan forgå.

Jeg havde en kunde (kvinden på billederne), som ønskede sig at blive fotograferet i rolige omgivelser som studiet kunne tilbyde. Dette er i kontrast til f.eks. rå omgivenlser on location som er en anden stil indenfor gravidfotografering.

Kunden fik taget billeder i flere outfits. Dette kan du tilvælge eller fravælge som du ønsker. Vi skeædersyr gerne en fotopakke efter dine ønsker. Læs om vores standart pakker her.

Studiet giver med den hvide, rene baggrund en find kontrast til den sorte silhuet. Silhuetten fremhæver de kvindelige krop og den sunde mave.

Læs denne GUIDE fra ALT for damerne til det perfekte mavebillede <3

Gavidfotografering med faderen

Der er flere gravide kvinder som ønsker sig gravidbilleder med faderen / kæresten. Inden fotograferingen gennemgår jeg som fotograf med parret den ønskede stemning på billedet.

Kunden i centrum

Det er vigtigt for mig som fotograf, at det er en god stemning i studiet til gravidfotografering. Dette vil skabe kærlighed som helt af sig selv vil kunne ses på billederne. Det sker når der opstår en afslappet atmosfære mellem fotograf og kæresteparret. Denne atmosfære frembringer jeg b.la. ved hjælp af smil og ved at give god til til fotosesionen og guide parret gennem gode poses. Jeg har INTET krav til at man skal have erfaringer med at blive fotograferet!

Der skal være frihed til at vælge! Jeg tager mange billeder i streg, således mange af billederne vil ligne hinanden. Selv den mindre bevægelse, kan have betydning for helhedsindtrykket. Når det er sagt, er det kun JER der ved hvilket billede I synes er det rigtige. Derfor får kunden alle billedere, og kan så selv udvælge dem kunden synes er de bedste.

Jeg ser frem til at høre fra jer! Bedste hilsner fra

Stine Bro