Fotograf firmabilleder

Fotograf firmabilleder i Aalborg, i Nordjylland. Jeg var i sommers ude ved PS Studio, som er et træningscenter. Træningscenteret tilbyder forskellige ting, som hot-yoga samt koldvandskar og meget andet, og netop dette skulle jeg forsøge at dokumentere gennem en række billeder. Billederne skulle bruges til PS Studios hjemmeside, som gerne skulle give det helt rigtige indtryk af centeret og de mange muligheder de kan tilbyde den enkelte kunde.

Billedernes vigtighed

Billederne af centeret og de mange faciliteter, er en vigtig detalje for kunden, som ønsker at opnå en forståelse af de muligheder centeret tilbyder. Billederne giver en bestemt stemning, som gerne skulle fange kunden og give kunden mulighed for at forestille sig sammenholdet samt stemningen i centeret. Det er en vigtig detalje, at kunden har mulighed for at opnå det helt rigtige indtryk af virksomheden, da dette hjælper til at kunden på forhånd har fået forventningsafstemt, det man kan forvente og opnå ved et medlemskab i PS Studio, i dette tilfælde.

Virksomhedens ønsker

Det er klart at virksomheders ønsker i forbindelse med at de kontakter mig, er at få taget nye hjemmesidebilleder. Det er dog blot en lille tanke som har stor betydning. Hvis vi forstiller os at en virksomhed har en hjemmeside med gamle billeder, måske endda dårlig uprofessionelle billeder, vil dette være førstehåndsindtrykket som kunden vil få i mødet med hjemmesiden og dermed virksomheden. Billederne stemmer i øvrigt ikke overens med hvad de tilbyder og dermed opnår vi en kunde, som er forvirret og i tvivl om, om han/hun kan bruge virksomheden til det ønskede. Hvis du ønsker flere eksempler på virksomheder som har fået taget nye billeder til hjemmesiden, kan du finde dem HER. Derudover linker jeg til PS Studio’s hjemmeside HER, så du får mulighed for at opleve hvordan billederne skaber bestemt værdi for hjemmesiden.