Kærestefotografering Aalborg

Kærestefotografering Aalborg

Kærestefotografering I Aalborg til kreative billeder af dig og din kæreste. Hvad enten I er nyforelskede, fejre en mærkedag/fødselsdag eller I står og skal giftes. Billederne kan bruges som gave til hinanden eller familien.

Kærestebilleder ved Fotograf Stine Bro er fotograferet ved DLG bygningen på havnen i Nørresundby, for at få et råt look. Efterfølgende kørte vi ud til friluftsbadet Aalborg, hvor vi brugte stranden og vandet i billederne.

engagement-billeder engagement-foto  forlovelsesbilleder fotograf-i.aalborg fotograf-kæreste fotograf-kærestebilleder fotograf-kærestefoto fotograf-nørresundby fotograf-parbilleder fotograf-porttætter fotograf-råt-par fotograf-stine fotograf-stranden-kæreste fotograf-til-parbilleder fotograf-aalborg-kæreste fotograf-aalborg fotografering-af-par fotografering-til-gave kæreste-fotografering-aalborg kærestebilleder-gavekort kærestebilleder-stranden kærestebilleder-vandet kærestefoto-stranden kærestefotografering-nørresundby kæresteportrætter-i-fødselsdagsgave kæresteportrætter-stranden kæresteportrætter parbilleder-gavekort portrætter-familie

Parfotografering

Det er vigtigt for mig som fotograf, at det er en sjov oplevelse for parret, så glæden og kærligheden helt naturligt kommer frem på billederne. Dette sker ved en afslappet stemning med fotograf og kæresteparret imellem.

familieportrætter-aalborg

Fotograferingen af kæresteparret

Inden fotograferingen gennemgår jeg, ønsker om  lokationer, så I har en ide om, hvad I kan forvente af lokationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.