Hvordan foregår en børnefotografering i naturen?

Hvordan foregår en børnefotografering i naturen? Og dette har jeg lavet en lille video på i dette blogindlæg. Jeg ved godt, at jeg siger det så tit, men for mig er det vigtigste under en børnefotografering, at barnet eller børnene har det sjovt, og er afslappede. Når barnet har det godt, så kan jeg nemmere skabe en masse situationer, og hvor barnet stadig ser det som leg.

 

Hvad skal vi huske til en børnefotografering?

Hvad skal vi huske til en børnefotografering? Dette spørgsmål får jeg altid af Jer forældre, da I jo selvfølgelig ønsker det bedste for fotograferingen.

Jeg kan klart anbefale at børnene er veludhvilet og mætte, og hav meget gerne lidt “lokke-mad” med, som fx rosiner, vingummi eller andet, der ikke farver tøj/munden.

Nu hvor vejret er begyndt at blive koldere, så giv gerne børnene lag-på-lag tøj på, så det ikke skal have den store flyverdragt på

Jeg anbefaler neutralt tøj, så der ikke er for mange mønstre eller skrift på tøjet. Og I må meget gerne have et ekstra sæt tøj med, så børnene kan skifte tøj undervejs.

se flere videoer omkring børnefotografering her

 

børnefotografering

Hvad skal vi forbede inden fotograferingen?

Hvad skal vi forbede inden fotograferingen? Og dette afhænger selvfølgelig lidt af børnenes alder. De lidt ældre kan vi forberede, på at de skal fotograferes, men det kan vi ikke med de små. Og derfor skal nogle børn også lige bruge lidt tid på at løsne op, når vi mødes. Dette er helt normalt, og jeg er forberedt på at starte det hele, uden at tage billeder. Men hvor jeg bare vil skabe kontakt med barnet.

Tag evt noget med som barnet kender eller syntes er sjovt under fotograferingen. Dette kan være en ynglingsbamse, sæbebobler eller fx løbecykel.

Andre børnefotografer i Aalborg