Muligheder ved portrætfotografering

Vores erfaringer er, at de fleste kunder bruger portrætfotograferinger til at få opdateret billederne på deres blog, CV, LinkedIn profil eller dating profil. Enkelte kunder har en hjemmeside, som billederne skal bruges til.

Men du behøver ikke at have et altoverskyggende formål med portrætterne. Flere af vores kunder tager til portrætfotografering for at have nogle opdaterede og vellignende portrætter af dem selv. Det kan nemlig være svært at tage virkelig flotte billeder med en iphone. Hos fotograf Stine Bro får du noget ekstra.

Planlægning af portrætfotografering

Fotograf Stine Bro plejer forinden fotograferingen at have en samtale med kunden om, hvor fotograferingen skulle forgå, antal lokationer, antal tøjskift og hvilken kontekst billederne skal tages til. Disse informationer er med at at skræddersy fotosessionen til kundens behov. Sådan kan vi sikre de bedste resultat. Dette finder vi ofte ud af ved at snakke om, hvilke udtryk og stemning portrætterne skal have.

Det er essentielt for både fotografen og kunden at portrætterne evt. har forskellige udtryk, så kunden kan benytte billederne til forskellige formål.

Du kan læse mere om portrætfotografering i linket her, og bliv inspireret.

Vi overholder COVID-19 retraktionerne

Vores studie i Hasseris åbner op efter juleferien som planlagt d. 4. januar. Vi overholder alle Corona restriktioner i forbindelse med fotograferinger – Afstand og håndsprit! Der er masser af plads i vores studie til, at kunderne kan komme flere ind, hvis I ønsker at få lavet familieportræt 🙂

Ønsker du udendørsfotografering er dette også en oplagt og populær mulighed.

Læs mere om fotograferinger fortaget udendørs og i naturen i vores blogindlæg her.

Du er velkommen til at kontakte mig for en drøftelse af dine ønsker for portrætfotografering i den nærmere fremtid. Kontakt mig her.

Fælg os på LinkedIn, Instagram og/eller Facebook for opdateret nyt.

Rigtig godt nytår fra Fotograf Stine Bro.