Hunde fotografering

Hunde fotografering og billeder med hundens ejer Karoline. Hundens ejer ønskede sig nogle hjemmelige, sjove og spændende billeder af hendes hund, og hvor hun også er med på. Vi havde på forhånd aftalt, at starte hunde fotografering hjemme hos hundes ejer, og så efterfølgende gå ned til havnen ved togbroen i Aalborg.

billeder-hund

datingbilleder hund-fotograf-i-naturenfoto-hund  portrætfotograffotograf-hund1 fotografering-hundeportrætterhund-i-leg-fotos

fotograf-aalborg  hund-i-naturenhund-portrætterprofil-fotoshundehvalphundefotograf-aalborghund-og-morportrætfotos-hunddating-profil-fotograferingfotografering-hund

fotograf-hund-aalborg

hunde-billeder hunde-foto hunde-fotograf  hundefotograf hund-og-ejerhundefotos fotograf-aalborg-hund

Hundefotografering i hjemmet

Hunde fotograferingen i hjemmet skulle være hygge, afslappet, og med hunden i fokus. Vi har derfor skabt nogle situationer, som ofte forekommer der hjemme, også når der ikke lige er en fotograf på 🙂 Hunden har sin egen plads i både sofaen, samt ved spise bordet.

Fotograf til hund i naturen

Vi kørte efterfølgende ned til havnefronten imellem de 2 broer i Aalborg. Vi ville gerne skabe et Urban look, og samtidig havde vi vandet, der kunne skabe lidt ro på hundebillederne. Karoline ( hundens ejer), havde fundet 2 forskellige looks frem, og begge dele fungere perfekt.